Är hos Anna

Hejsan!¨
Är med Anna och Sofia hemma hos Anna. Idag var det fotbollsturnering och vi van hela skiten. Jag gjorde till och med ett mål:D Men måste gå nu man vill ju vara lite social!

Andra paketet!

Det som då låg i det andra paketet var saker från Yves rocher! Det som jag köpte var ett rosa nagellack,ett genomskinligt och ett solpuder!Mamma köpte shampo tvålar,mascara med mera.



Genomskinligt nagellack: 45 kr
Rosa nagellack: 55 kr
Solpuder:99kr


Vilken ska jag välja?

Som jag sa så beställde jag en rosa och en vit klänning som jag ska ha på avslutningen men nu kan jag inte bestämma mig vilken jag ska ta. Kan inte ni hjälpa mig?

                       
(Hade bråttom så bild kvaliten suger,men klänningen är mycket finare i värkligheten!  Lace Dress SEK 399, Qed London - NELLY.COM            Lace Dress SEK 399, Qed London - NELLY.COM
Jag gillar den vita för att man ser brunare ut och så är vit alltid fint till skolavslutningen och sommaren.

Mn jag gillar den rosa för att den inte är lika genomskinlig och så ser man detaljerna tydligare. Men jag vet inte om jag passar i rosa och så ser jag dessutom blekare ut!

Svara ärligt vilken gillar du bäst? För att se tydligare bilder så gå in på nelly.com och festklänningar!

Snälla hjälp mig:)


4 paket

Hejsan!

Idag var det skola och det var helt okej i med att det är sista veckan behöver vi inte göra så mycket. Så detvar ganska soft:)

Efter skolan var jag en lien stund med Louise. Men sen när jag kom hem så låg det 4 stycken paket innanför dörren. En till min brorsa,en till min mamma och ett paket till mamma och mig och tillsist ett paket till mig som innehöll mina avslutningsklänningar. Jag har ett problem för jag vet inte vilken av den rosa och den vita som jag ska ta.Håller på att föra över bilder så jag kan visa bilderna jätte snart på båda paketen!!:)

Min nya bikini!

Här är den nya bikinin som jag köpte i helgen på gina trico för sammanlagt 160 kr:)


Min helg!

Hejsan svejsan!

Ja som jag har sagt innan så skriver jag bara när jag har tid och ork. Så därför har det varit lite dålig update den senaste veckan!

Men det jag har gjort är att vara i skolan och sen i fredags så klippte jag mig. Bara topparna men mitt hår var väldigt slitet så nu är det mycet kortare:( Sen har jag shoppat och så red jag igår! Det jag har köpt är en bikini och en resväka och lite andra små gräjer men min kamera är ur laddad men bilder kommer upp så fort den är klar:)

Bye bye!!!

P.S Har också beställt en avslutnings klänning från nelly.se eller igentligen två.Jag kunde nämligen inte bestämma mig om jag ville ha en vit eller rosa klänning så vi har beställt båda så får jag skicka hem den som jag inte vill ha:) Bilder kommer också upp kläningen så fort jag får den:)<3


National dag!

Jag ville bara säga att jag hoppas att alla får en toppen nationaldag idag!!:)


1 juni

Hejsan!

Sitterc här och svär åt min dator. Eller snarare på min brorsa som tar upp hela internet så det blir sjukt sekt för mig! Så orkar inte med detta nu så lägger mig i sängen och tittar på tv. (Om det är något bra på tv vill säga). För jag har nämligen sovmorgon i mån så kan sova hela dagen om jag vill:)

Vi hörs i morgon med förhoppningsvis ett roligare inlägg!!

Grattis Elsa 14 år!

Ville bara säga grattis till sötaste Elsa som fyller 14 år idag!!<3
Hoppas du får en underbar dag med massa fina paket:)



 


RSS 2.0