Nya möbler!

Hejsan!

Blev ingen update igår som ni nog såg men det var för först så red jag. Det gick jätte bra fick Irene igen. Sen så när jag kom hem så la jag mig ute i solstolen och så somnade jag och sov i tre timmar. Känner mig inte het bra nämligen. Sen så tittade jag på tv och sen så gick jag och la mig tidigt. Så där är anledningen!

Men idag så kände jag mig bättre så då bestämmde mamma och jag för att ta en tur till stan och köpa en stol och en matta till mig. Så det blev en stor ryamatta från mio för 925 kr. Sen så blev det en svart fejkläder stol för 299 kr från ikea!!Köpte även lite ramar och förvaring. Passade även på att köpa en present till Elsa på hemvägen..........<3

Japp det var min dag det och just nu tror jag ska gå och lägg mig!?! Förstår inte vad det är med mig är så jäkla trött och så har jag ont i halsen:/

Så sov så sött!<3XD


Rätt eller fel?

Vann rätt låt enligt dig i Euro Vision 2010? Jag tyckte att de låtarna jag hörde på inte var speciellt bra förutom Tysklands bidrag som sen gick och vann:) Fast självklart var det synd att inte Anna var med i Finalen! 

Det som jag tyckte var cool är att för 5 månader sen var det ingen som visste vem hon var. Tills hon satte sig i en fotolåda och sjöng en låt i en minut så blev hon utagen att sjunga tysklandsbidrag i Eurovision contest 2010! Och desutom var det första gången hon stod på en sådann stor scen och på hennes premier är det liksom 125 miljoner tittare. Tur att hon inte hade scen skräck!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?




Bella tyra show

Har precis tittat klart på gårdagens show hos bella och tyra. Och jag tyckte det var bar som vanligt. Jag diggar också verkligen deras intro. Vissa har tyckt lite si så där om det men jag gillar det. Också liksom att bella är den ordentlige medans tyra värkar vara den lite mer crazy. Men efter att jag har sett alla showerna tycker jag inte att bella är så tråkig som jag tycker hon är i bloggen. Utan hon väkar vara riktigt rolig och lite galen. Jag tror att hon och jag hade passat ganska bra ihop om vi hade varit i samma ålderXD

Här är det coola introt i alla fall!


Smyckeshållare/Smyckes höna

Som jag sa i inlägget nedan så kom mina smyckeshållare som jag hade beställt i brevlådan i tisdags. Jag blev jätte nöjd men om jag kommer att skaffa mer smycken så lär jag behöva flerXD
Hemsidan som jag beställde dem på heter www.mihi.se de har massa olika så tycker värkligen ni ska kika in där!

De jag köpte såg ut så här:


 Örhängen,ring och halsbandshållare för 349 kr


Armbandshållare för 169 kr


Så såhär ser min smyckeshöna ut nu!

Först till vänster är då ring/örhängen/halsbandshållare sen bakom där är mina solglasögon och en låda med andra random armband.
Sen brevid smyckeshållaren har jag då armbandshållaren som ni ser är fulltryckt med armband till och med så att jag har lagt några nedanför.
Sen har jag min klocka och ett litet silver fat där det ligger fler random galsband och örhängen:)

Blev jätte nöjd så rekomenderar verkligen denna sajten. Det enda minuset var väl att det tog ganska långtid tills jag fick sakerna. Men den som väntar på något gått väntar aldrig för länge!


!"#¤%&/()=

Hejsan!

Ursäkter,ursäkter,ursäkter..........och bla bla bla.

Ja ja vet igen update men är så trött på vardagarna så orkar inte. Men det har inte hänt så mycket skola och läxor och andra tråkiga saker. Men i tisdags fick jag ett paket hem med två stycken smyckeshållare som är skit bra:) Visar snart!

Men tror jag ska titta på bella tyra show repriserna nu:D

Vi hörs!!<3

240510

Hellu fellows!

Vad har hänt idag då i sverige? Själv har det varit skola. En ganska soft dag med långa raster och inte så många lektioner:) Just nu vill jag ha sommmmmmmarlov! Är så sjukt skoltrött!!

Aja nu ska jag äta sen middag så vi hörs!

Puss<3

Ny header?

Jag har tröttnat på min nuvarande header har ni några förslag på vad jag kan föra?Färger?Bilder?Text?

Jag tar åt mig alla förslag så var inte blyga på at komentraXD



Shopping

Jag shoppade i torsdag så tänkte att jag kunde visa det:)



Allting är från lindex därför vi hade rabbat där:)

En vit enklare tunika. Har inte kvar pris lappen men tror den låg runt 100 kr eller mindre.
Fyra armband 80 kr
Solglasögon 60 kr
Ljusa slitna shorts 199 kr

Sen köpte jag strumpor,underkläder och linolstrumpor(??):D


Svart,vit

Hej!!

Jag ska vara ärlig. Jag har ingen ursäkt. Jag har varit borta från bloggen under några dagar för att jag inte har haft lust att blogga. Har häldre velat vara ute i det fina vädret:) Men nu var jag sugen så jag tänkte att jag kunde updatera och kanske ladda upp lite bilder för jag har fotat en del i helgen!

I fredags var jag med kompisar:) I lördags så hoppade jag ridningen för det var teori och så var jag i stället ute hela dagen och tog kort och solade. Idag har jag också varit ute och hjälpt till i trädgården. Och nej jag gör det inte för att jag tycker det är kul utan för att jag får pengar för det:) Så idag och igår har jag sammanlagt känat ihopp 140 kr för trädgårdsarbete:D
 
Här är lite blombilder som jag tog igår!






Körde svart vit tema:)


Nytt objektiv!

Fick 3000 kr av farmor och farfar i helgen så idag så gick pappa ner till japan photo och köpte ett objektiv. Det är ett Sigma Objektiv 70-300/4-5,6 APO Canon. Man fick även till ett motljus-skydd och en lite väska till objektivet. Den är jätte bra när man zoomat upp till 300mm så kan man ställa in macroinställningen för att få toppen närbilder:) De objektivet som jag köpte har APO vilket gör att de ska bli extra bra bilder. Ska även köpa ett filter till som ska föra fram bilderna bättre men de var slut i butiken. Så nu har jag allt jag behöver just nu. Ett stativ ett standardobjekttiv ett poträttobjektiv och ett telezoom/macroobjektiv:)

Den kostade 2229 kr i butik. Rekomenderar denna produkten massor:)




Förklaring!

Ja vet att det varit ur usel update de senaste dagarna men det har inte hänt något intressant. Varit i skolan och pluggat det är väl det som jag har gjort:) Och jag känner att det kanske är lite tråkigt att läsa om sådana saker. Men tänkte endå att jag kunde göra en update idag för det har varit en toppen dag!

Solen sken och de var 20 grader varmt så humöret har varit på topp. Skolan var okej men sen när vi var på väg hem så trillade Louise med cykeln så hon slog säg regält hon har stora sår överallt. Så när vi kom hem sen å hjälpte jag henne att göra rent såren och plåstra hela henne. Vi värmde bullar och gjorde saft och så satte vi oss utomhus och lyssnade på musik och spelade kort! Riktigt mysigt:)

Annars så har jag pluggat franska men bajsorden fastnar inte i huvudet så jag kommer inte ihåg någontingXD

Jag har också fått ett nytt objektiv men det kommer i näst inlägg så titta där:)


Louise

Hejsan svejsan!
Är hos Louise nu så vill inte sitta här och skriva ett tre sidigt lång inlägg så skriver mer hemma:) Men visst är det gött väder vi har här i goa göteborg:D

Lördagsmys!

Hejsan svejsan!

Idag så var det ridning för min del. Det var hoppning med Irene. Gick jätte bra men det regnade sjukt mycket så från och till stallet blev man dränkt. Men den var endå kul eftersom vi red inomhus:D

Sen när jag kom hem så tog jag en långduch och så åt jag lunch. Sen efter det så pysslade jag lite (gjorde egna armband) och läste och såg på tv. Almänt lungn dag.

Vi hyrde avatar på väg hem så ska se den nu:) Haha ja e lite efter när det gäller filmer men det gör inte mig något!


Min lördag kommer bestå av detta idag:)


Stan idag!

Hej alla bloggläsare!

Idag så bestämde jag och mamma att vi skulle åka in en snabbis till stan för att köpa min jeans jacka som jag ville ha. Så vi åkte in och jag hittade även lite andra saker som jag tänker visa er nu:)




Pease linne från H&M-99 kr
Solpuder från H&M-59 kr
Jeans jacka från cubus-299 kr (rea)
Läppglans från H&M-10 kr (!!!)
Armband från H&M- 29 kr
Underkläder från lindex


Bilder från igår!

Här kommer lite av bilderna som jag tog igår med Louise!














Just nu på spotify!

Ganska gammal jag vet men jag gillar den:)


Kristerhimmelfärd

Hej allisammans!

Förlåt för ingen update igår men var och träffade mina kusiner oh sen när jag kom hem så orkade jag inte. Men idag så är det kristerhimmelfärd (stavas det så?) så vi är lediga. Idag var jag med Louise. Vi var ute och fotade ett bra tag. Sen träffade vi Anna från vår klass på vägen så vi var med henne i några timmar sen-. Vi spelade kort och åt lunch. Sen gick vi ut med hennes sjukt söta hundar. Det var riktigt kul! Men nu har jag tyvärr jätte ont i benen efter massa timmar utomhus. Jag har massa bilder på kameran men orkar inte lägga upp dom just  nu så de kommer upp imån!

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men tror jag ska fråga mamma om hon kan tänka sig att köra mig till stan så vi kan köpa mig en jenas jacka och så att jag kan kolla på ett objektiv som jag vill ha. Men vi får väl se;)

 

Stativ!

Mamma hade fått med sig stativet hem så nu håller jag på och pular med det:) Men tyvärr kom det inte med någon beskrivning till hur man skulle göra med alla funktionerna. Så jag är lite förvirrad men jag fattar ju i allafall grunderna:D Hihi en sak som var kul va att i förpackningen som kom så låg det en mars-choklad:D


Den kan bli jätte hög............



...........och jätte låg.


 Kuller huvudet jag fick med kan vridas åt alla håll så att man till och med kan ta kort ner i marken!





Stativet heter: Dörr stativ A4
Kullerhuvudet heter: Dörr hb-36

Allt tillsammans kostar 1500 kr:) Vilket jag tycker är ett väldigt bra pris för ett stabilt stativ så en så länge kan jag rekomendera det!!<3


Tisdag

Hejsan svejsan!

Sitter här framför datorn och surfar runt lite på internet. Har almänt tråkigt faktiskt. Är ensam hemma och det är sämsta programen på tv nu. Men jag längtar tills mamma kommer hem för då kanse mitt stativ kommer. Pappa smsade mig att det hade kommit till maxi så att mamma kunde hämta ut det. Men det är inte säkert att det funkar för att pappa är i stockholm oc han står på paketet. Men jag håller tummar och tår att det funkar!! Nä nu får jag bannemig hitta på något ska gå ner och se om jag får någon insperation.................. 

Dagens presenter!

Hej allihoppa!

Hur är läget? Jag mår absolut toppen detta är en så länge en toppen födelsedag! På väg till skolan fick jag ett jätte sött kedjearmband av Elsa<3 Sen så har de sjöngt för mig i skolan 3 gånger. Vilket är något pinsamt tycker jag men man får väl bjuda på det antar jagXD Vi fick även tillbaka 2 prov idag på matte provet var jag 3 poäng från mvg och på läxförhöret/provet som vi hade i franskan fick jag alla rätt så det gick ju ganska bra! Vi hade även brandövning idag vilket var ganska kallt. Men vi slapp lite av franskan då så de var gött;) Men jag tänkte slänga in lite bilder på det jag har fått en så länge.

Armband nr.1 fick jag av Elsa idag:) Det blir jätte snyggt om man matchar den med många! Prislappen hade hon glömt att ta bort så jag vet att den kostar 59 kr på ur och pen för er som undrar.

Objektivet är ett canon ef 50mm f/1.8 ll, som när jag har provat så blir det sjukt fina poträtt och vanliga bilder men den har svårt att ta riktigt nära bilder pågrund av att det inte finns någon zoom. Det kostar 1200 kr

Armband nr.2 fick jag av mamma och pappa. Det är av märket pearls of girls och jag tycker det är riktikt coolt även om det är väldigt stort. Den kostar 349 kr

Sen fick jag 1000 kr av mormor och morfar som jag antagligen kommer att spara till sommaren!

Boken heter flickan från ovan och jag har börjat läsa den lite och den värkar sjukt bra:)

Tunikan/klänningen är av märket objeckt och den finns på cinco!

Hårglans spräjet är av märlet chi och äf ett glans spräj som ger både lent,glansigt och gott luktande hår!

Tjocketröjan är av märket only och finns också på cino!

Sen fick jag ju också ett stativ idag men det är på väg med posten så förhoppningsvis kommer det i mån eller över mån!

En jeansjacka har jag också fått eller snarare så får jag välja ut valfri i stan.

Sen vill jag tacka Louise och Julia igen för presenterna jag fick igår!! tack älsklingar<3

Det bästa är att jag får fler presenter till helgen:S Haha skämms nästan lite när jag tänker på barnen i Afrika! Men jag ska tänka på er exta mycket när jag fotar med mitt nya objektiv:)




14 år!

Hej allisammans!

Ja är så glad:) Har fått massa fina presenter idag av mamma och pappa. Jag hinner inte lägga in några bilder på sakerna jag fick för måste göra mig i åning inför skolan. Men jag kan i alla fall säga vad jag fick:)

Av mamma och pappa då fick jag:

En bok-Flickan från ovan

En tunika

En tjocketröja

Ett armband i märket "pearls for girls"

Ett objektiv- ef 50mm f/1.8 ll    Med andra ord är det ett objektiv som det inte går att zooma med men det blir jätte bra poträtt och när bilder:)

Ett stativ till min kamera. Har inte fått det en men det kommer på posten idag:)

Och så får jag välja ut en valfri jeans jacka också!

Detta var vad jag fick av mamma och pappa men sen till helgen får jag presenter av min moster,mormor och morfar och farmor och farfar:)

                  


Detta är objektivet som jag fick:)


Bilder från dagen!

                                           
                              






En av bilderna som jag verkligen gillar krångla och kan inte laddas upp men jag försöker senare att laddaupp den i ett annnat inlägg!




Skattjakt!

Denna slappedagen som jag hade väntat mig som ganska tråkig blev i stället en jätte rolig dag.
Jag ska förklara så ni fattarXD
Det var nämligen så när jag satt på verandan så kom mamma och sa att jag hade fått post och i brevet stod det så här:
"Här är ett uppdrag till dig. Du måste göra som vi säger! Gå till garaget där den fina graven är. Leta efter något där. Ta med mjölktabbletter. Skynda dig!"

Så jag tog en mjölktablet som de sa ( en tabblet som gör att jag kan äta mjölkprodukter utan att få ont i magen) Vid graven låg ett paket som innehöll en puderborste som jag velat ha jätte länge:) Det fanns även en till lapp där stod det:
 
"Du hitta hit!! Öppna nu det du ser, men var försiktig det kommer mer! Nu ska du ta dig till din brygga. På den lilla bryggan du har hittat rätt,det är lätt.Den glänser som en paljett.Detta du vill finna men skynda dig du måste springa".

Så jag gjorde som de sa och där i ett metspö som satt fast i bryggan hängde ett till paket som innehöll en ansiktsmask och där fanns även en till lapp där det stod:"Du är duktig på att leta! Få se om du är lika duktig på att meta. Var försiktig du har fått napp. Ta dig sedan vidare till nästa lapp! Lappen ligger nära ditt hus så var nu tyst som en mus.Våra ögon dig följa,så stå inte där och noja utan ta dig till närmsta koja! I kojan där du kan sitta där lappen hitta."

Så jag gick upp till kojan men på vägen så såg jag Louise och Julia så då fattade jag attde var dom som hade fixat allt. I kojan låg en sista lapp där stod det:"Förstår att du är trött på att leta,kom till oss vi ska göra oss feta! Vid fyren du finner din skatt. Skynda dig innan det blir natt".

Så jag började gå upp till fyren och då såg jag Louise och Julia odentligt framför mig och de märkte det så de började springa. När jag kom fram så hade de tagit på sig peruker så hade de dukat fram en filt,glas,talrikar och en tårta:) Där låg även ett till paket som innehöll en väska. Vi satt där och fikade och hade jätte kul ganska länge. Men sen började det bli kallt så då gick vi hem till mig där vi hoppade på studsmatta och sen ville de bada. Så jag hängde med ner och tog kort på när dom badade så de bilderna kommer upp snart.

Men det var ett jätte kul att gå skattjackt och alla presenterna var jätte fina så tusen tack mina älsklingar<3 Så jag hoppas det blir lika kul mån på min födelsedag. För om det blir det så tror jag detta blir min bästa födelsedag hitils:)

Det roliga va att de hade sätt mig helatiden när jag hittade alla ledtrådarna. Till exempel när jag var på bryggan så hade de legat under bryggan och tagit kort på mig. De korten kan ni nog hitta på Louise blogg om hon lägger upp de bilderna.

Men här är det jag fick:







Priserna vet jag inte. Men jag vet att allt går att köpa på ullaredXD




Bilder från i fredags!
















Outside!

Hej allisammans!

Sitter här ute på våran altan och lyssnar på musik. Riktigt härligt väder idag i Göteborg!Jag håller tummar och tår att det håller sig tills imån på min födelsedag:) Men som ni antagligen såg så blev det inget inlägg med bilder igår men det berodde på att det tog längre tid en jag trodde att ladda min kamera. Men jag håller på att fixa bilderna nu så det kommer nog upp ett inlägg snart:)


 Min utsikt från där jag sitter:) Bilden är tagen med webben så kvaliten suger men skit sammaXD


Lady gaga is in town!

Idag spelar Lady gaga 19.30 i globen i Stockholm! Sen i November kommer hon till malmö arena för att spela:) Så vi göteborgs bor får väl hoppas att hon kanske tar en tur till Göteborg också någon gång!
Så jag hoppas att ni som har köpt biljetter till hennes konsert får en super häftig kväll:D
Jag har sett klipp på youtube och hon är grym live så det är nog garanterat att det blir en bra show!





Bad romance (Den startar efter 7 sek)


Paparazzi


Telephone


Lovegame


Boyz boyz boyz


 Poker face
 

Just dance


Saturday

Hejsan svejsan allihoppa!

Äntligen kan jag komma in på internet. Mitt internet dampade något fruktansvärt i går och jag tror det är min brorsas fel som laddade ner någon filmXD Så därför blev det ingen uppdateringen igår. Men i alla fall så orienterade jag, Louise och Julia igår och det gick jätte bra:) Om vi tar 4 stycken kontroller nästa lektion så får vi MVG:) Sen efter skolan var jag med Louise och vi tog kort så när ja har laddat klart min kamera så kommer de bilderna upp!

Idag så red jag och det var markarbete och jag red på Irene. Det gick jätte bra och när lektionen var slut så var jag svettig som en gris för att jag hade fått jobbat så mycketXD

HAHa aja inte så intresant för er att läsa kanske men de är såhär min vardag ser ut:)

Ska kolla om kameran är färdig laddad nu..........................de var den inte:/ Så bilderna kommer nog upp i kväll^^

Shoes

Här är skorna som jag köpt idag!


Ett par vita Tommy Hilfiger tyg skor!

Det som jag gillar extra mycket med dessa är att man kan ha på sig dom både med och utan snöre i med att det är resor i skorna!

Dessa kostade 599 kr


Och ett par löparskor från puma!
499 kr kostade dom:)


R.I.P MY DARLINGS!

 

Hej allihopa!

Hur mår ni idag då? Jag mår bra eftersom det är fredag imån men jag är endå lite ledsen för mina otroligt slitna converse gick sönder idag. Jag Julia och Louise fick in i skogen som ligger nära våran skola bara för att utforska. Det var jätte fint där och jag blev riktigt sugen på att ta en sväng med kameran dit någon gång. När vi kom längre in i skogen (eller längre ut?) så kom vi till lite hus. Där inne i skogen fanns det en jätte fin koja och en super rolig gunga. Vi "lekte" där vi blev som små barn igen. Var riktigt mysigt. Men sen när jag gungade och Louise puttade massa fart på mig så råkade jag få skruv och fastna i en stubbe med skon. Ricccch lät det och sen när jag titta så var det en 10 cm lång reva i mina älskade converse. Jag blev självklart lite ledsen men de var endå väldigt slitna och försmå och så ska jag endå få några nya par när pappa och min brorsan åker till Usa i sommar. Men jag fick endå lite panik eftersom jag inte har några andra skor. Så jag ringde mamma och sa att det var en nödsitivation och att hon måste komma på direkten. Så jag gick ner till maxi där jag mötte upp mamma sen så åkte vi till den närmaste sko affären. Det är en ganska liten affär men de har mycket fina gräjer tycker jag. Men självklart var alla converse slut i min storlek och de skulle komma in någon gång i slutet på maj. Men hallå ska jag gå utan skor i en halv månad? Så jag letade runt lite till oh sen så hittade jag ett par vita Tomy Hilfiger tygskor som jag gilade starkt.Jag hade häldre velat ha de i blått men det fanns inte så det fick bli vit. Passade även på att köpa ett par joggingskor eftersom mina var för små. Jag håller på att ladda upp bilderna på skorna så ni får se de sen efter Vampire diary:)





50 kr= 3 användbara sätt att använda

Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag köpte en hästsvansborste på bulyckedagen där jag stod och sålde. Jag pakade upp gräjerna igår och så bara provade jag att borsta den i mitt egna hår och upptäcker att den är jätte skön att använda. Så nu mera använder jag den som hårborsteXD Så jag får köpa en till att använda i stallet. Man kan inte tro att den är så skön kanske men träkulerna som sitter på piggarna som sitter i borsten typ maserar hårbotten. Så jag kan bara stå i flera minuter och bara borsta. Den funkar även att använda att klia sig med har jag upptäckt:) Så för 50 kr fick jag mycket olika användningsområden för en borste:)




Tisdag

Hellu fellows!

Hur mår alla?Jag hoppas ni mår bra! Själv mår jag helt okej. Men längtar tills denna veckan är slut och helgen börjar;) Idag i skolan var det okej. Men det är ju skola liksom så man får väl inte ha så höga förväntningar. har suttit och pluggat massor så nu är jag väl ganska redo för förhör. men jag kan dock inte hitta min engelska bok vilket inte är så braXD Men den ligger väl i något hön här någonstans!!Så borde någ gå och leta efter den.

Så vi ses!

Horses<3

Några bilder från dagen!


Budda


Funky




Två privat hästar.

Bilderna är tagna i väldigt starkt motljus så därför blev de som de blev. Men jag diggar värkligen bilden på Budda;)


Sömning!

Hej allihoppa!
Hur mår ni idag? Jag mår toppen förutom att jag just nu bara har lust att krypa ner i sängen och sova. Gick och la mig lite väl sent igår med tank på att jag skulle upp tidigt idagXD Klockan åtta åkte jag och mamma hemmifrån till stallet. Vi fixade iåning med bord och kläderna som skulle säljas. Sen började det komma människor som var köp-intreserade. Men vi sålde tyvärr inte lika mycket som förra året men jag fick sålt min gamla hjälm,ett par skor och ett par gamla ridbyxor. Jag köpte också en man & svans borste,häst godis,en bulycketröja och en flis. Sen så provade jag lite andra bulyckekläder som jag ska köpa på hemsidan senare. Det fanns några låtterier som man kunde köpa till. Jag och mamma köpte fyr och så van i första pris i en som var en kruka med massa blommor som var värd 400 kr. Hade häldre velat vinna privatlektion men mamma blev i alla fall glad:D

Ska ner och äta middag och fira mamma lite som fyller år imån. Vi har satt upp hennes parasoll som hon fick i present och det blev hon jätte glad för:)


Första priset!


Glömsk som vanligt!

Hej allihoppa!

Det blev ingen update igår för fick värsta black outen typ. Kom värkligen inte på mitt lösenodr på blogg.se. Men som tur har jag en hemlig gömma med papper där jag skrivit upp mina lösenord.....

Igår i skolan så var det soft. Det enda intressanta som hände va att jag fick tillbaka SO provet med full pott i poängen så det blev jag nöjd medXD

Men sen efter skolan så åkt jag och Elsa hem till mig ocj fixade med den tårtan som Louise skule få(Kladdkaka) Vi dekorerade med godis och flaggor. Men nästan all dekoration han försvinna tills vi var framme hos louise för att en vis Elsa åt upp alltXD<3 Så vi traskade från mig till Louise och sen blev det sång presenter och tårta. Riktikt kul;)<3

Idag så klev jag upp ganska sent för höll mig uppe sent så jag blev den första att smsa grattis till Louise på födelsedagen (hihi en minut över 12) Så i morse när jag vakna fick jag brottom. duchade och sminkade mig snabbt sen tog jag med pengar oc så åkte jag till maxi så att mamma kunde peka ut presenter som hon ville ha. Vi gick även in på en affär som heter cinco och de hade fått massa nya gräjer så provade och hittade två blusar och en tjocketröja så vi får väl se viket av det som dyker upp på min födelsedag;) På Iemse som är en inredningsbutik men de har även smycken. Där hittade jag lit presenter till mamma så nu är jag 350 kr fattigare. Men det var det värt! Resten av dagen så har jag fixat med sakerna som vi ska sälja i mån på bulyckedagen (Sälj och köpar dag på min ridskola) så om jag får sålt allt imån så lär jag få nästan 800 kr:D

De senaste inläggen har varit bildlösa och tråkiga men har inte hunnit fota när det har varit skola. Men här kommer en bild som jag tog igår!

Den är väldigt like några andr bilder jag har tagit men jag gillar eld bilder;)

Hahah jädrar vad långt inlägg detta blev;)


RSS 2.0