Dagens outfit!



Vit bas linne: H&M
Blå shorta: H&M (Ny)
Ljusa jeans: Bik bok
Brunt läder skärp: H&M (Ny)
Armband: Våga och Mallorca
Halsband och örhängen: mallorca

Och till detta hade jag blåa converse och fejk skinnjacka:)


Full rulle

Hej hopp!

Haha nu har jag satt på datorn. Om jag ska vara härlig har jag inte haft "tid" att sätta mig fören nu. Vaknade runt 11 och hoppade direkt in i duschen för att göra mig i åning. Sen cyklade jag till Anna. Vi badade (KALLT!!),spelade kort,tittade på tv och va på maxi för att kolla på present till hennes mamma. Hon köpte lite grejer och för mig blev det lite godis och ett par trosor;) Vi va med varandra till 20.00 då jag cyklade hem och åt och tittade lite på tv och nu sitter jag då här:) Hahah nu fattar ni varför så sen update eller hur?? Bra;)

Men tyvärr lär det inte bli bättre på update på dem senaste dagarna framöver heller för imån ska jag och några från min släkt till torskogslott och bo där en natt för att fira min mormors födelsedag. Men jag ska hinna med lite snabb update imån innan vi åker hoppas jag.

Ja vet tråkigt bajs inlägg utan bild och så;)

Bye!

Dagens shopping


Blå vit randig cardigan från Jackpot (NK) ordpris: 900 kr Rea pris: 360 kr


Blå shorta/blus 149 kr från H&M


Ljus beige cardigan 199 kr från H&M



Brun blus 199 kr från H&M



Svart spettsklänning 199 kr från H&M
(Bilden är lite missvisande den är snyggare i veärkligheten)

           
Och lite annat smått och gott;)



BTW. Ja vet att jag ser helt cp ut på bilderna;)


The city of go:teborg

Sitter här och surar för att man är pank efter en dag på stan;) Men det var det värt kom hem med en hel del snyggt!! Det blev lite saker till skolstarten och 2 gardigans,2 blusar, 2 bh och en klänning;) Jag visar så fort bilderna är överladdade.

Ska gå ner och äta pizza nu!!

Bye!


Gårdagens shopping!



 Champion mjukisbyxor 299 kr (REA)
Brunt fäjkläderskärp 50 kr från H&M
Två böcker 77 kr styck
Tv box 199 kr


Sömntutan här!

Haha nej jag har inte sovit till klockan tre men nästanXD Jag ligger uppe så sent på nätterna att det är omöjligt att komma upp i tid;) Usch måste verkligen vända tillbaka dyngnet! Men idag då så blir det ännu en slappedag med böcker och filmer. Får liksom inte tag på några vänner som är hemma;) Är alla ute på äventyr utom jag eller? Typ så:) Men jag ska säker hitta på något som jag kan roa mig med!!

RSS 2.0