Fransk manikyr!

Hellu!

Håller på att göra fransk manikyr på mig själv. Det är faktiskt inte helt lätt men jag gör en egen variant så vi får hoppas att det funkar;) Annars tror jag att jag bara ska softa idag det är ju skit väder uteXD Vad gör du idag?:)


Hehe det lär nog inte precis bli så här fint men men:)


Skåne

Morsning korsning!

Har precis klämt i mig massa skaldjur:D Några kompisar till pappa är på besök hemma hos oss och det är så kul för dom pratar skånska. Och för er som inte vet det så bodde jag i skåne tills jag var tre år. Så det är så härligt att höra skånska igen:) Det är en cool dialekt tycker jag!!!

Annars idag så har jag mest slappat tills kl halv två så åkte jag och mötte upp Elsa så att jag kunde få mina new body grejer. Det slutade med att vi snackade i en timme. Båda vi två var väl lite smått utråckade så det var kul att prata lite. Fast sen när jag kom hem fick jag världens huvudvärk men nu efter middagen är det mycket bättre!!

BTW. Vad är det för pissigt väder vi har i Göteborg och i mesta delen av hela Sverige? Ska inte detta vara sommar? Fast i för sig är det väl skönt att ha en anledning att vara hemmaXD

Ska nog titta på film nu!

Adios amigos! Va det rätt? Hoppas det man har ju liksom inte spanska som b-språk;)

29/7-10

God morgon alla människor!

Eller det är inte morgon ännu det är bara jag som är efterXD Men idag är vädret sämst så jag tror det blir en dag innomhus med pyssel och läsning:)Ska ni hitta på något kul då? Eller jag tror jag ska träffa Elsa en snabbis också för att jag typ skulle få mina new body grejer som jag hade beställt men vi får se hur det blir!

Puss<3


Solnedgång på Mallorca!
Saknar det<3


Tidsfördrivnings tips!

Hade tråkigt förut så då tog jag fram plattången och massa sprej och klämmer och så började jag exprementera!! Tillslut kom jag på ett sett hur man kunde locka håret med plattång. Det är ju väldigt bra att kunna i fall man inte har någon locktång som jag har:D Det blev faktisk helt okej tycker jag för att vara första gången. Om jag övan nån gång mer så kan det nog bli en snygg partylook:D Så det rekomenderar jag att om ni har tråkigt någon gång ta fram plattången ev.locktången och exprementera!! Ni blir nog förvånade hur fint det endå blir;)


                     
                                                Här är resultatet!


Just nu!

Håller på att ladda upp massa bilder från det som jag har gjort lite på sommarlovet;) Haha man blir inte bra på kort asså!!! Här är några få av bilderna!















Dagens outfit!

Kör på en bekväm outfit idag eftersom jag ska vara ute i solen;) BTW. Tog bilderna med webben för orkade inte ta med vanliga kameran men hoppas det funkar!!


 
Gråa mjukis shorts: Lindex
Vit t-shirt: Lille skutt
Solglasögon: Lindex (NYA)


Vit stort armband: Pearls for girls
Svart armband: Mallorca
Ringar:mallorca

Peas out people!!


rofågel!

Haha omg jag drömde typ världens sjukaste dröm i natt!!!Jag kan inte fatta hur drömmarna kan bli så konstiga. Är det någon proffesor som kan förklara det för mig varför hjärnan tar fram det mest sjukaste och pinsamaste minnerna och sen skapar en dröm av det??XD

I dag så skiner solen så jag tror det blir en dag i solstolen med en bok. Men kanske också en del dator i för sig;)
Aja ska gå och klä på mig något vacker nu!


För några dagar sedan när jag satt och åt lunch så råkade jag se att det satt en rofågel i våran trädgård. Så så snabbt som jag kunde så tog jag fram kameran och tog en bild. Så tyvärr är inte kvaliten bäst för jag var tvungen att ta genom fönstret för att inte skrämma den. Men visst är det coolt!



Morden i midsommer nästa!

Det visade sig att vi hade glass i frysen så jag slapp cykla till kiosken! Så nu ska jag ta min glass och sätta mig och titta på morden i midsommer som börjar jätte snart! Jag gillar den serien för den är inte alls läskig och det är bra för jag drömmer så lätt madrömmarXD


Fynden!



Nagelstärkare från trind outletpris:49 kr butikspris:149 kr (Jag återkommer om 2 veckor om resultatet.)

Kabukiborste från black line med 100% gethår Outletpris:99 kr butikpris 149 kr (Den är så sjukt mjuk!!Älskar den)



Biolage oil control treatment (Mot fet hårbotten,toppen när man inte orkar dusha) outletpris: 138 kr butikpris: Vet inte men cirka 30 kr dyrare

Biolage normalesering shampo. Ouletpris 130 kr Butikpris:vet ej men cirka 30 kr dyrare skulle jag tro!


Två par Björn borg trosor!
outletpris: 139 kr Butikpris: 249 kr


Vita shorts från MQ outlet.
Outlet pris:149 kr
Butikpris: 299 kr
 
Ljusa Acne jeans!
Outletpris: 299 kr!!!!!!!!
Butikpris: 899 kr
För bra för att vara sant?? AA!:D


Ny sommar design!

Kom hem för några timmar sedan från outleten och sedan dess har jag surfat runt lite på internet och även fixat en ny sommar design till bloggen! Vad tycks?

I alla fall så hittade jag en del fynd på  freeport så jag kommer att visa det så fort bilderna är överförda till datorn.

Fast först tror jag faktisk att jag ska cykla till kiosken och köpa en glass. En magnum kanske? Aa det låter mumsigt=)

Ses snart!


Smarrigt!!


Back on track!

Hejsan!
Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja blogga igen! Det är därför jag har haft så lång frånvaro från bloggandet för jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Men jag saknar det lite så jag bestämde för att göra ett SISTA försök. (Ja vet jag har sagt det förr)

Men vad har jag gjort den senaste månaden. Varit på Mallorca,varit med kompisar,shoppat (massor),stan,utflyckter och massa annat.Det lär nog komma upp lite bilder från den tiden som jag inte har bloggat, i dagarna som kommer. Men jag ska också ta i tu med bloggdesignen för den är i lite fel Årstid eller vad säger ni? Så jag har mycket att göra!!

Men designen lär kanske inte vara klar imån för då ska jag på outlet för första gången:)För min pappa och brorsa var i Usa under tiden som mamma och jag var i Spanien. Så när dem var i Usa var dom ju så klart på en jätte stor outlet utanför New york. Men tyvärr så hade dom fullt upp att köpa saker till sig själva så dem glömde att köpa lite saker till mig. Men jag fick i alla fall två par converse och tre t-shirtar.Men då blev mamma och jag lite inspererade så i mån så ska vi då på freeport outleten vid kungsbacka. De har i för sig inte alls lika många affärer men det är alltid något. Så jag hoppas att jag hittar några fynd i morgon:)

Men det blir nog lite bloggning på eftermiddagen:)

Så vi hörs<3




Hemma snart!

Hejsan!

Sitter har och vantar pa flygbussen som ska ta oss till Mallorcas flygplats.Kommer sakna 40 grader och heta spanjorerXD Men saknar enda Sverige lite. Sa vi ses hemma om nagra timmar landar halv 11 tror jag. Hinner inte skriva mer for mina pengar tar slut om en minutXD

Men vi hors hemma! Puss

Nagon som vill gora nagot i veckan?

RSS 2.0